domestic goddess?

Dit weekend heb ik weer eens lekker in de keuken gestaan. Dat betekent voor mij eerst bladeren door verschillende kookboeken en vervolgens heerlijk klooien met potten en pannen. Resutaat: twee taarten waarvan één hartige met uienchutney, verse tomaat en basilicum en één zoete met abrikozen, amandel en citroen. MMM.


Eigenlijk heb ik er 3 gemaakt, want de amandeltaart moest helaas in de herhaling. Was vergeten de bodem blind te bakken, dus werd het een grote vette derrie toen ik 'm de oven uit haalde... Sufffff, in de vuinis gekiepert, op fiets, hup naar de winkel en opnieuw beginnen. Maar nu staat ie braaf in de oven goldenbrown & delicious te worden. Heb er nu al zin in!


PS. de hartige is inmiddels opgegeten (met wat mozzarella d'r bovenop) en hij was erg lekker (volgens mijn vaste proefpersoon S).
Hieronder de versie nog zonder mozzarella en de 2e variant van de 'torta di albicocche, limone e mandorle' (Tjees, in het Italiaans klinkt het nóg lekkerder! Zie River Café Green Cookbook).2 comments:

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Marieke ziet er heel goed uit!!!!!19 september beginnen we weer, dus.........

    ReplyDelete
  2. Haha, thanks, het was ook lekker kan ik vertellen! Ik zal kijken wat ik voor de 19e kan doen ; )

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...