wassen knippen föhnen

Toen ik een paar jaar geleden wat andere kleuren in mijn huis wilde, dacht ik; Goh! Misschien staat er wel wat leuks in een één of ander tijdschrift dat ik heb aangeschaft. (Let wel, dat zijn er nogal wat; hele jaargangen van ELLE sinds 1996!! En da's pas letterlijk het begin van deze verzameling!). Dus ben ik eens flink gaan bladeren, maar er was téveel inspiratie... Balen, omdat Verdenius niet altijd even goed is in kiezen ; ).
Daarom ben ik fragmentjes uit die leuke afbeeldingen gaan snijden om mijn persoonlijke moodboard te maken!  Dus plaatjes van 5x5 cm en dat allemaal op een enorm vel papier plakken. Even erover heen met een coatingspray, inlijsten, et voilà; zie hieronder het resultaat.
Wat was ik blij! Ingelijst en wel bleek het meteen een leuke eyecatcher in huis te zijn en had ik al mijn lievelingskleuren bij elkaar verzameld. Top. En wat nóg leuker was, dat ik dit een paar keer over heb mogen doen voor vriendinnen, zelfs ook in opdracht. Ook die (een kleine selectie) vind je hieronder.
Ps, inmiddels heb ik de laatste een jaar geleden gemaakt, met veel plezier voor mijn zusje die was afgestudeerd. Zodra ze haar eigen huis heeft, komt die vast op een mooi plaatsje te hangen.5 comments:

 1. Hoi Mariek,

  Wat een leuk idee!!!

  Liefs Joke

  ReplyDelete
 2. Hi Lieve Joke, Ja leuk hè. Vooral die voor Tiets (de paarse) vind ik erg leuk geworden. Enige nadeel is dat ik nog steeds stááápels tijdschriften heb. Haha luxeprobleem : )

  Liefs!

  ReplyDelete
 3. De middelste is natuurlijk het leukste!
  Nog altijd heel veel plezier van!

  Kus

  ReplyDelete
 4. woehoeoe, en nu even dat huisje dat om mijn kunstwerk heen moet. :D

  ReplyDelete
 5. Nou mariek, ik zou zeggen knippen en plakken en vooral in de verkoop, helemaal leuk en van deze tijd.
  er is ook een dame die hele mooie tassen heft gemaakt van tijdschriften.
  liefs joke

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...