painter unknown

Deze afbeelding is van een nieuwe ansichtkaart die op het prikbord bij mijn moeder thuis hing. En omdat ik 'm zeer geschikt vond om als inspiratiebron te dienen voor mijn nieuwe collage, heb ik hem maar met mijn digitale camera gekopieerd, wegens gebrek aan highprof-scanner. Ik weet niet wie de schilder is, maar voor mij is het in ieder geval weer een totaal nieuwe kleurencombinatie die ik erg mooi vind.

collage nr 2

5 comments:

 1. Very nice Marieeeeeeeeehhhhhhhhh!!!! Wat een mooie inspi ook van jouw mama's ansichtkaart. Prachtig geschilderd. Tsja, hoe achterhaal je die schilder nou? Dat kun je niet googlen... In ieder geval kunnen wij ervan meegenieten! Mooi vertaald ook! Heel toegankelijk... X Kiek ; )

  ReplyDelete
 2. Thanks Kiek, Het is ook erg leuk om te maken! Binnenkort meer...
  liefs!

  ReplyDelete
 3. Hi Mariekje, wat mooi! Ik krijg er het gevoel bij van een mooi interior styling magazine... Talented by the spot!! En ben ook erg benieuwd hoe je dit zo mooi op je blog bouwt! Welk programma gebruik je hiervoor? X Sophie

  ReplyDelete
 4. Joehoe Soph, Thanks voor de mooie woorden. Ik maak het met behulp van photoshop, ik zal het je wel eens laten zien! xx

  ReplyDelete
 5. Lieve Marie,

  Ik heb navraag gedaan bij de bekende Dordtse Kunsthandel de Kool (!) en de schilder blijkt niet Jan Voerman sr. te zijn (zoals iedereen eerst dacht) maar Floris Arntzenius (1864-1925). Dus is dat ook weer opgelost.
  Liefs, mamma

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...