jamie magazine issue 7 out today

Hello allemaal, ik ben weer terug in 't land! Zongebruind en wel, lekker uitgerust en nagenietend van een prachtige reis door Java, Bali en Singapore. Dit weekend schrijf ik er graag meer over en zal ik wat foto's uploaden van ons zonnige avontuur daar.

Gisteren ben ik weer aan de slag gegaan bij Jamie magazine, waar het nieuwe nummer op mijn bureau naar me lachte! Dat is nog eens fijn thuiskomen, want het nummer is op en top Italiaans, met al het goede en lekkere dat het land je te bieden heeft. Pasta's, olijfolie, 'n stadsgids van Verona en veel artisjok (love it). Plus leuke nieuwtjes in 'mijn' rubriek Bits 'n Bites. Waar vind je de lekkerste buffelmozzarella in Amsterdam? Wat zijn de nieuwste zomerkookboeken? Waar zit de enige echte koffieschool van Nederland?  Het staat er allemaal in. Maar ook een mini interview (mijn eerste echte) met expert Onno Kleyn over Italiaanse wijnen, een zonnig sorbet-recept met limoncello en een weggeefactie van Tony's Chocolony's chocoladerepen.

Bij het schrijven krijg ik al honger! Vanaf vandaag ligt ie in de winkels, enjoy X : ) M

6 comments:

 1. Fijn dat je weer terug bent, was stil in blogland:)Ik kan niet wachten!ben heel nieuwsgierig naar je reisverhalen , de foto's en natuurlijk je interview.Liefs Joke

  ReplyDelete
 2. Thanks lieve Joke, ik ga dit weekend lekker aan de slag!

  ReplyDelete
 3. benieuwd naar de vakantie verhalen! Jamie magazine ga ik morgen direct kopen, dat wordt gans de maand mei Italiaans koken, jippie! (Iris)

  ReplyDelete
 4. Hi Iris,
  Hij is inderdaad echt heel leuk geworden, ik hoop dat je er blij mee bent als je 'm hebt :) Fijn weekend!
  Groetjes Marieke

  ReplyDelete
 5. Ik heb hem gister in de bus gekregen, wat een feest!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...