20.000 visits!

Wat een leuke verrassing na mijn weekendje Parijs: meer dan 20.000 pageviews! Dank jullie allemaal, wat een feest! Na mijn vakantie, die vanavond start, zal ik vaker posten, de laatste tijd is het er wel eens bij ingeschoten...

De komende 2 tot 3 weken zul je dus even niets nieuws van me zien, maar ik heb hier wel vast een top 5 van mijn favoriete blogs die ik geschreven heb. Tot begin mei, dan ga ik er weer tegenaan!

Liefs X : ) M


1. à la verdenius
Zoals sommigen van jullie weten, mijn grootmoeder Claar Verdenius is één van de personen die mij heeft geïnspireerd om te beginnen met bloggen. Alhoewel zij allang niet meer leeft, zijn haar creatieve ideeën, inzichten en fantastische foto's voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn blog à la Verdenius. Net als alle andere creatieve geesten in mijn familie trouwens....

2. jamie oliver
Sinds een jaar werk ik voor Jamie magazine, wat een feest! Ik schrijf, twitter, blog, facebook de hele dag door (online als offline). Natuurlijk was the cherry on the cake het bezoek van Jamie himself aan Nederland, hier is mijn blog die volledig verteld wat ik op 21 februari meemaakte : )

3. moodboards
Van magazines, stickers en tape word ik blij, echt blij. Ik begin met een kleurencombinatie die ik mooi vind en na veel zoeken, knippen en passen eindigt het in een moodboard à la Verdenius. Sommigen maak ik op de computer, zoals dezevan papier of in deze in één minuut.

4. trends
Omdat ik zo nieuwsgierig ben, vind ik het leuk om trends te ontdekken. Waar je die vindt? Geen idee, ik zie/hoor/lees ineens iets dat me opvalt op het gebied van food, fashion en lifestyle. Met veel plezier deel ik het dan hier op à la Verdenius met jullie. Zoals deze over de kleur van 2012.

5. food
Mijn liefde voor koken en kookboeken hebben jullie zeker regelmatig voorbij zien komen. En ook vaak gecombineerd met mijn andere liefde, namelijk fotografie. Ik heb zojuist mijn hart verloren aan Instagram, de foto-app waarmee ik een maand lang iedere dag een culi-foto maakte en hier postte.

1 comment:

  1. Hoi Marieke, gefeliciteerd met het behalen van de 20.000 visits! Een hele fijne vakantie samen met je man, geniet samen! Liefs Joke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...