blog on jamie magazine - merry easter, euh, xmas!

VROLIJK PAASFEEST, EUH KERSTFEEST!


Vandaag is het D-Day, ofwel deadline dag. Dat betekent dat we de afgelopen dagen nog nèt niet de nacht hebben doorgebracht achter ons bureau. Teksten dubbelchecken, staan er spaties teveel, klopt het recept wel bij de foto en staat iedereen in het colofon? Welke kleuren kiezen we op de cover, maken we er nog een proefprint van, moet het nog naar onze Engelse collega's? Advertenties: check, oplage: check, streepjescode: dubbelcheck.Maar het is zover, vandaag gaan we naar de drukker met het laatste nummer dat eind dit jaar bij de abonnees op de mat valt en op 2 januari in de winkels ligt. Hoera! De streep kan eronder.

Ondertussen zitten we volop in het paasgevoel van 2013, want dat is het grappige aan het verhaal. Net als alle modemerken die hun collecties voor volgend najaar al lang en breed af hebben, werken wij ook vooruit in de tijd. En dat is soms best gek. Terwijl buiten op die ene zomerse dag van 2012 de mussen van het dak vielen, keuvelden wij op de redactie over sintletters, kerstklokjes en andere winterfeestelijkheden. Ik weet dat het er op de studio van culinair fotografen net zo aan toe gaat. De kerstbombes, -kalkoenen en -amuses worden steevast hartje zomer gefotografeerd. En zo is het nu weer. De eerste sneeuw ligt nog maar net op de daken en wij zoeken as we speak naar het ultieme lentegevoel. Tijd om rustig aan te doen hebben we niet, we gaan vrolijk verder met het volgende nummer, dat over 6 weekjes naar de drukker gaat.

Heerlijk zo'n paaskerstgevoel, het draait uiteindelijk precies om hetzelfde: fijne dagen doorbrengen met je familie en vrienden, verrukkelijk eten en chocola, heel veel chocola!

Marieke Verdenius
Is: 
blij met haar Jamie in 15 minuten-boek
Viert dit jaar: 1x sinterklaas en 1x sinterkerst
Geniet: van de strakblauwe lucht en het (inmiddels minuscule) laagje sneeuw
En is ontzettend blij: dat ze binnenkort afreist naar Kopenhagen voor een cityguide in Jamie magazineNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...