blog Jamie magazine: Jamie's Italian

Jamie's Italian

Sinds een dag of twee zit ik in Engeland bij familie. Het is zo fijn om een tijdje in een ander land te zitten (waar ik ook de taal spreek) en te ontdekken wat er anders is dan bij ons in Nederland. Eén ding is zeker anders; mijn tante woont relatief dicht bij Oxford waar een filiaal is van.... Jamie's Italian! Een bezoekje daaraan stond op numero uno van mijn wensenlijstje, want ik was er nog nooit geweest. Gisteren was het zover. Omdat je er niet kunt reserveren, zijn we gaan lunchen, in de hoop dat het minder druk zou zijn. Ik kan je zeggen, het was er behoorlijk stuffed, maar gelukkig was er snel plaats en begonnen we met heerlijke wijn en een Italian Bread Selection. Van de omschrijvingen op de menukaart ga je al direct watertanden... World's best Olives on ice, Gorgonzola Winter Salad, Mushroom Fritti, Wild Truffel Risotto, Revolution Burger, Wild Ragù Pasta Pipe, Amalfi Lemon Curd Slice.... In het restaurant was er ook zoveel te zien, de open keukens, de verschillende ruimtes en etages. Met mijn iphone op zak heb ik zoveel mogelijk vastgelegd. De foto's hieronder zijn voornamelijk gemaakt bij de keukens, want daar was het licht het meest geschikt. Het was absoluut een aanrader. Ik hoop stiekem dat Jamie ook naar Nederland komt met zijn Italiaanse cuisine!

Marieke Verdenius
Is: web- en social media redacteur van Jamie magazine
Eet: Italiaans in Engeland, maar ook staat er genoeg 'British Food' op het menu
Heeft: iedere avond een ander feestje bij vrienden, in de pub of thuis
Gaat vandaag: naar diverse supermarkten voor lekkere thee, lemon curd en crispy duck
4 comments:

 1. Vorig jaar heerlijk gegeten met mijn zusje en met mijn oudste dochter Arjanne bij Jamie's Italian in Liverpool, absolute aanrader, eten was heerlijk en een heel relaxte sfeer!

  ReplyDelete
 2. In het najaar ben ik een paar dagen naar Schotland geweest en heb bij Jamie's Italian in Glasgow gegeten... Reserveren kon ook daar niet, we kregen een soort pieper mee, die ging trillen als de tafel klaar was en we aan de beurt waren om te eten. Dit heeft ongeveer drie kwartier geduurd. Mooi tijd voor een drankje vooraf! Ik heb de wilde truffel risotto gegeten..mmm... met een rucola met radijs salade erbij ...Heerlijk. Als dessert de Ultimate Brownie... chocolade, frambozen, amaretto en vanille ijs! Kan het nog beter? Nee, het was echt een geweldig dinner! Van mij mag Jamie best een Italian beginnen in Nederland!

  ReplyDelete
 3. Wauw Marieke!!!Wat leuk en Mmmmmm het klinkt en ziet er allemaal fantastisch uit, ik hoop met je mee dat Jamie's italian ook hier komt. Fijne jaarwisseling! Dat alle mooie wensen die je hebt waarheid mogen worden in 2012! liefs Joke

  ReplyDelete
 4. Jaaaa, het was verschrikkelijk lekker en gezellig, ik droom nog over het brood en de pasta!!! wanneer kan ik weer gaan, is er een excuus dat ik kan gebruiken? Alleen wel zonder jou en Marna, kom maar snel weer, een business trip of een long overdue research reason, to test the food????? Xxhes

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...