more mood

Wassen knippen föhnen doe ik graag! Maar ik heb al een tijdje geen composities meer gemaakt, moet ik bekennen. Nu weet ik dat ik de komende tijd daar meer aandacht aan kan besteden, dus dat is iets waar ik me nu al op verheug. De eerste ronde is al geweest, namelijk al mijn tijdschriften van links naar rechts, onder naar boven doorspitten op potentieel, mogelijk, eventueel bruikbaar compositiewaardig materiaal! En ik merk dat het heel erg van je eigen stemming afhangt wat je bewaard en wat niet. Gelukkig kan ik in anytime een boekhandel induiken om nieuw voer te vinden. Bovendien heb ik ideeën genoeg!
Hieronder nog 3 composities (totale afmeting 60x60cm) waarvan ik er twee heb gemaakt voor mijn dierbare vriendinnen Carolien en Amber. De laatste is een afscheidscadeautje geweest aan de Bakkerswinkel waar ik na zeven zonnige jaren in 2007 ben gestopt met werken. Het hangt nog steeds aan de Roelof Hartstraat no 80, dus mocht je er eens een scone met de famous clotted cream gaan eten....


6 comments:

 1. Chica! Fantastisch dat je hiermee doorgaat, ik ben elke dag nog blij met de mijne. Heb een stapel bladen over, als je ze wil!

  ReplyDelete
 2. Thanks babe! Leuk hè! Als je ze nog even kunt bewaren (bij voorkeur de glossys : ) dan kom ik ze ophalen! Lukt helaas niet meer dit weekend, ga lekker naar Dordt.
  Kus!

  ReplyDelete
 3. Jaaaaaa ik heb hem gezien op je blog!!!!!!!!!!!! So Sweet!!!!!!!!!!!!!!
  xx caro

  ReplyDelete
 4. Karlien wrote
  "Mooi Marie! Creatief hoor!"

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...